Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.
Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της ACS COURIER ή ΕΛΤΑ COURIER.

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία. 

Παραλαβή από το κατάστημα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέσα από την ιστοσελίδα μας. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας Δευτέρα-Τετάρτη 09:00–17:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-15:00 προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Ο κωδικός της παραγγελίας σας αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.