Χρήση της ιστοσελίδας

Οι Όροι που τίθενται σε αυτή τη σελίδα είναι οι μόνοι όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας www.babyelephant.gr και αντικαθιστούν οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός και αν έχει προηγηθεί έγκαιρη και γραπτή συμφωνία από τον Προμηθευτή. Συμφωνείτε ότι, αποστέλλοντας την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα, έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους. Οι Όροι αυτοί είναι σημαντικοί αφού έχουν ως στόχο να προστατέψουν τα νόμιμα δικαιώματά σας, ως πολύτιμοι για εμάς πελάτες και να προστατέψουν τα δικά μας δικαιώματα ως εταιρία, καθώς και να δημιουργήσουν μια νόμιμη αμοιβαία συμφωνία μεταξύ μας.

Ρητά συμφωνείτε ότι:
α. Χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμες παραγγελίες
β. Δεν θα προβείτε σε καμία κερδοσκοπική, ψευδή και δόλια παραγγελία. Αν έχουμε βάσιμες υποψίες ότι έχετε προβεί σε τέτοιου είδους παραγγελίες, θα ακυρώσουμε την παραγγελία και θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες Αρχές.
γ. Οφείλετε να δώσετε σωστά και ακριβή στοιχεία (ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση ταχυδρομείου και στοιχεία επικοινωνίας) και να αποδέχεστε τη χρήση των στοιχείων αυτών από μέρους μας σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί (δείτε και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).
δ. Αν δεν μας δώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, είναι πιθανό να μην μπορούμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας. Επιπλέον κόστη που πιθανώς προκύπτουν από λανθασμένα στοιχεία επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και νομικά ικανοί να προβείτε σε δεσμευτικές πράξεις.

Η ιστοσελίδα μας, για την ασφαλή διακίνηση των ευαίσθητων δεδομένων σας, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, ώστε να κρυπτογραφούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες.

Σε περίπτωση που επιλέξετε για την πληρωμή σας πιστωτική κάρτα, γίνεται ανακατεύθυνση σε σύστημα τράπεζας.

Η επιχείρηση μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Πολιτική απορρήτου

Για τις μεταξύ μας συνδιαλλαγές, θα χρειαστούμε από την πλευρά σας κάποια προσωπικά δεδομένα.

Η επιχείρηση μας δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει.

Με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλύψουμε, δημοσιοποιήσουμε, ανταλλάξουμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα, όταν κάτι τέτοιο επιβληθεί από δημόσια αρχή, δικαστήριο κ.α.

Χρόνος Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης που αναγράφονται αφορούν παραγγελίες που εξοφλήθηκαν μέσω πιστωτικής / χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας και Paypal. Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα/τραπεζικό έμβασμα, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την κατάθεση. Είναι σημαντικό να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας ή/και το ονοματεπώνυμο σας.

Προσοχή! Ένα προϊόν μπορεί να εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο αλλά να απομένουν ελάχιστα κομμάτια διαθέσιμα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα από το κατάστημα. Αν έχετε προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και ο χρόνος παράδοσης είναι διαφορετικός από τον αναγραφόμενο λόγω εξάντλησης του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.

Ελαττωματικό προϊόν – Υπαιτιότητα του καταστήματος

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με το πρακτορείο των μεταφορών ή την Courier που θα σας υποδείξουμε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής.


Σημείωση:
* Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν ισχύει η αντικαταβολή. 
* Οι παραγγελίες επίπλων και καροτσιών προχωρούν εφόσον κατατεθεί προκαταβολή ύψους 30% της συνολικής αξίας. 

Πολιτική Επιστροφών – Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Γενική πολιτική: Σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σε χρονικό διάστημα όπως αναφέρεται στη παράγραφο «Δικαίωμα Υπαναχώρησης», θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς στέλνοντάς μας e-mail στο info@babyelephant.gr Παρακαλούμε όπως επιστρέψατε το προϊόν πίσω σε εμάς, με δική σας ευθύνη, το συντομότερο δυνατό. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που στείλετε τα προϊόντα με δική μας χρέωση, θα πρέπει να σας χρεώσουμε το κόστος που θα προκύψει. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310488778

Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων σto κατάστημα BABY ELEPHANT. Η γενική πολιτική επιστροφών που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να τροποποιηθεί ως παρακάτω σε περίπτωση που έχετε πρόσβαση στο κατάστημα μας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε προσωπικά να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημα μας, με δική σας ευθύνη και να παραδώσετε στο προσωπικό του καταστήματος.

Θα εξετάσουμε πλήρως το προϊόν που επιστρέψατε και θα σας ενημερώσουμε για το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας, αν αυτό υφίσταται. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό (σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα που μας ειδοποιήσατε για την επιστροφή των προϊόντων). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική κάρτα που αρχικά μας δώσατε για την χρέωση της παραγγελίας κατά την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για την επιστροφή του προϊόντος βαραίνει εσάς καθώς και τα κόστη επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, όπως διευκρινίζεται και παραπάνω.

Για προϊόντα που έχουν καταστραφεί, ή δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, ή έχουν χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


Για προϊόντα που επεστράφησαν από εσάς λόγω ελαττώματος, αν όντως υπάρχει, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματά σας, ακόμα και το ποσό που χρεωθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.
Κανένας από τους παραπάνω όρους δεν αντιτίθεται στα νόμιμα δικαιώματα σας.


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέσα από την ιστοσελίδα μας. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας Δευτέρα-Τετάρτη 09:00–17:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-15:00 προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Ο κωδικός της παραγγελίας σας αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.