Χρήση της ιστοσελίδας

Οι Όροι που τίθενται σε αυτή τη σελίδα είναι οι μόνοι όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας www.babyelephant.gr και αντικαθιστούν οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός και αν έχει προηγηθεί έγκαιρη και γραπτή συμφωνία από τον Προμηθευτή. Συμφωνείτε ότι, αποστέλλοντας την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα, έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους. Οι Όροι αυτοί είναι σημαντικοί αφού έχουν ως στόχο να προστατέψουν τα νόμιμα δικαιώματά σας, ως πολύτιμοι για εμάς πελάτες και να προστατέψουν τα δικά μας δικαιώματα ως εταιρία, καθώς και να δημιουργήσουν μια νόμιμη αμοιβαία συμφωνία μεταξύ μας.

Ρητά συμφωνείτε ότι:
α. Χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμες παραγγελίες
β. Δεν θα προβείτε σε καμία κερδοσκοπική, ψευδή και δόλια παραγγελία. Αν έχουμε βάσιμες υποψίες ότι έχετε προβεί σε τέτοιου είδους παραγγελίες, θα ακυρώσουμε την παραγγελία και θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες Αρχές.
γ. Οφείλετε να δώσετε σωστά και ακριβή στοιχεία (ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση ταχυδρομείου και στοιχεία επικοινωνίας) και να αποδέχεστε τη χρήση των στοιχείων αυτών από μέρους μας σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί (δείτε και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).
δ. Αν δεν μας δώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, είναι πιθανό να μην μπορούμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας. Επιπλέον κόστη που πιθανώς προκύπτουν από λανθασμένα στοιχεία επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και νομικά ικανοί να προβείτε σε δεσμευτικές πράξεις.

Η ιστοσελίδα μας, για την ασφαλή διακίνηση των ευαίσθητων δεδομένων σας, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, ώστε να κρυπτογραφούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες.

Σε περίπτωση που επιλέξετε για την πληρωμή σας πιστωτική κάρτα, γίνεται ανακατεύθυνση σε σύστημα τράπεζας.

Η BABYELEPHANT αναλαμβάνει την υποχρέωση να διαφυλάττει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.babyelephant.gr και περιγράφει τον τρόπο που αυτές χρησιμοποιούνται. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε απόρρητα τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα μας και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την βελτίωση της ιστοσελίδας και την εξυπηρέτησή σας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν άλλον.

Συλλογή Προσωπικών Στοιχείων.

Τα Προσωπικά Στοιχεία που συλλέγουμε μπορούν να είναι το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας, την διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τις σελίδες του site που επισκεφτήκατε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας και την διαχείρισή της.

Χρήση Στοιχείων

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (παράδοση προϊόντων, ενημέρωση εκτέλεσης παραγγελίας, ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές κ.τ.λ)

Η επιχείρηση μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.

Σημείωση: Η παραπάνω Δήλωση Απορρήτου και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να υποστεί αλλαγές από μέρους μας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι εμφανείς στην ιστοσελίδα μας.
Τα χρώματα μπορεί να έχουν μικρή διαφορά από την πραγματικότητα.
Η εταιρεία BABY ELEPHANT μπoρεί να αλλάξει μέρος από τα προϊόντα χωρίς προειδοποίηση.
Η εταιρεία BABY ELEPHANT δεν ευθύνετε για τυχον τυπογραφικά λάθη.
Ορισμένα από τα αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκαν για της ανάγκες της φωτογράφισης και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Πολιτική απορρήτου

Για τις μεταξύ μας συνδιαλλαγές, θα χρειαστούμε από την πλευρά σας κάποια προσωπικά δεδομένα.

Η επιχείρηση μας δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει.

Με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλύψουμε, δημοσιοποιήσουμε, ανταλλάξουμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα, όταν κάτι τέτοιο επιβληθεί από δημόσια αρχή, δικαστήριο κ.α.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης εως την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση .

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση:

Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (βούρτσες, θερμόμετρα κ.α).

συμβάσεις κατά τις οποίες ο καταναλωτής έχει ζητήσει ειδικά επίσκεψη από τον προμηθευτή με σκοπό να πραγματοποιήσει επείγουσες επιδιορθώσεις ή την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. (ΠΧ στρώματα σε ειδικές διαστάσεις). Εάν, στην περίπτωση τέτοιας επίσκεψης, ο προμηθευτής παράσχει υπηρεσίες επιπλέον εκείνων που ζητήθηκαν συγκεκριμένα από τον καταναλωτή ή αγαθά πέρα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν υποχρεωτικά κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ή κατά τις επιδιορθώσεις, το δικαίωμα υπαναχώρησης εφαρμόζεται στις εν λόγω πρόσθετες υπηρεσίες ή αγαθά πώληση σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών ή σφραγισμένων εγγραφών βίντεο που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση

Πολιτική Επιστροφών – Δικαίωμα Υπαναχώρησης


Γενική πολιτική: Σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σε χρονικό διάστημα όπως αναφέρεται στη παράγραφο «Δικαίωμα Υπαναχώρησης», θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς στέλνοντάς μας e-mail στο info@babyelephant.gr Παρακαλούμε όπως επιστρέψατε το προϊόν πίσω σε εμάς, με δική σας ευθύνη, το συντομότερο δυνατό. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που στείλετε τα προϊόντα με δική μας χρέωση, θα πρέπει να σας χρεώσουμε το κόστος που θα προκύψει.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310488778

Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων σto κατάστημα BABY ELEPHANT.

Η γενική πολιτική επιστροφών που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να τροποποιηθεί ως παρακάτω σε περίπτωση που έχετε πρόσβαση στο κατάστημα μας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε προσωπικά να επιστρέψετε το προϊόν στο κατάστημα μας, με δική σας ευθύνη και να παραδώσετε στο προσωπικό του καταστήματος.

Θα εξετάσουμε πλήρως το προϊόν που επιστρέψατε και θα σας ενημερώσουμε για το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας, αν αυτό υφίσταται. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό (σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα που μας ειδοποιήσατε για την επιστροφή των προϊόντων). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην πιστωτική κάρτα που αρχικά μας δώσατε για την χρέωση της παραγγελίας κατά την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για την επιστροφή του προϊόντος βαραίνει εσάς καθώς και τα κόστη επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, όπως διευκρινίζεται και παραπάνω.

Για προϊόντα που έχουν καταστραφεί, ή δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, ή έχουν χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


Για προϊόντα που επεστράφησαν από εσάς λόγω ελαττώματος, αν όντως υπάρχει, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματά σας, ακόμα και το ποσό που χρεωθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.
Κανένας από τους παραπάνω όρους δεν αντιτίθεται στα νόμιμα δικαιώματα σας.


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας.

Ταυτότητα επιχείρησης

Επωνυμία: ΡΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΦΜ: 143785023

ΔΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Έδρα: Καρακάση 28, Θεσσαλονίκη

Αριθμό ΓΕΜΗ:113238206000